Divorce Programma Afleveringen

Heb je laatst een aantal afleveringen van het programma Divorce gemist? Dan kun je deze gemiste afleveringen gelukkig online terugkijken. Dit kan gewoon gratis. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets te betalen. Door de gemiste afleveringen van het programma Divorce online terug te kijken, ben jij weer helemaal bij met deze serie. Je bent dan weer op de hoogte van de ontwikkelingen in het liefdesleven van Joris, David en Boudewijn.

 Populaire serie

Als je de dramaserie Divorce graag volgt dan wil je natuurlijk geen afleveringen van deze serie missen. Divorce is al twee een erg populaire serie en is iedere zondagavond om 21.00 uur te zien op RTL4. Het derde seizoen wordt sinds 4 januari 2015 uitgezonden. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

Nederlandse dramaserie

Divorce is een Nederlandse dramaserie die gaat over het leven van drie totaal verschillende mannen tussen de 35 en 45 jaar oud. De mannen zitten midden in een scheiding en trekken bij elkaar in. Ze wonen samen in een luxe villa in Haarlem en delen lief en leed met elkaar. Er ontstaat een hechte mannenvriendschap.

Divorce afleveringen online terugkijken

De drie mannen zijn David, die directeur is van een stoffenzaak, klusjesman Joris en makelaar Boudewijn. De rollen van deze drie mannen worden vertolkt door Dirk Zeelenberg (David), Waldemar Torenstra (Joris) en Jeroen Spitzenberger (Boudewijn). De exen van de mannen komen nog geregeld langs in het huis. De exen worden gespeeld door Carly Wijs (Tamar), Katja Herbers (Joyce) en Chantal Janzen (Sophie). Als je graag naar Divorce kijkt, maar een aantal afleveringen van dit programma gemist hebt dan kan je deze gemiste afleveringen gelukkig nog altijd online terugkijken.

Divorce afleveringen gratis terugkijken

De gemiste afleveringen van het programma Divorce kun je gratis online terugkijken op je laptop, tablet of smart-tv. Er zijn diverse websites waar je gemiste afleveringen van Divorce gratis terug kunt zien. Aangezien er veel mogelijkheden zijn om gemiste afleveringen van het programma Divorce terug te kijken, kun je dit programma altijd terugzien. Jij kunt dus al snel lekker op de bank genieten van een leuke aflevering van Divorce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.