Linda de Mol

Heb je zondag de serie Divorce van Linda de Mol gemist? Geen nood. Je kunt een gemiste Divorce aflevering namelijk gewoon online terugkijken. Dit kan helemaal gratis. Je hoeft hier dus geen enkele eurocent voor te betalen. Iets dat bijvoorbeeld bij Ziggo of UPC wel het geval is.

Divorce van Linda de Mol

De Nederlandse dramaserie Divorce is bedacht en ontwikkeld door Linda de Mol. Het is de officieuze tegenhanger van de bekende serie Gooische Vrouwen. Deze serie gaat over het leven van de drie totaal verschillende mannen David, Joris en Boudewijn. De mannen zijn tussen de 35 en 45 jaar en zitten alle drie in een scheiding. Ze zijn bij elkaar ingetrokken en wonen samen in een luxe villa. De mannen delen lief en leed met elkaar en zijn echte vrienden.

Gooische Vrouwen

Tijdens de laatste draaidagen van Gooische Vrouwen kwam Linda de Mol op het idee voor de serie. Er werden op dat moment opnamen gemaakt in een tijdelijk gehuurde villa waar normaal drie gescheiden mannen woonden.

Divorce van Linda de Mol terugzien

Divorce van Linda de Mol wordt elke zondagavond om 21.00 uur uitgezonden op RTL4. De serie is al twee jaar lang een succes. Elke week kijken er meer dan een miljoen mensen naar deze serie. Als je graag naar Divorce van Linda de Mol kijkt, maar een keertje een aflevering gemist hebt dan kun je deze gemiste aflevering gelukkig nog altijd online terugzien.

Gemiste Divorce aflevering online terugzien

Een gemiste Divorce aflevering van Linda de Mol kun je online terugzien op diverse manieren. Dit kan onder meer via je laptop, tablet of smart-tv. Er zijn tientallen websites waarop je een gemiste aflevering van Divorce gratis online terug kunt kijken op je laptop of smart-tv. Verder kun je ook een van de vele speciale apps downloaden, zodat je een gemiste aflevering terug kunt zien op je tablet.

Snel genieten van een leuke aflevering

Meestal worden de Divorce afleveringen van Linda de Mol direct na de uitzending online gezet. Je hoeft dus geen dagen te wachten om de gemiste aflevering terug te kijken. Zo kun je dus al snel op de bank genieten van een leuke aflevering van Divorce.

One thought on “Linda de Mol

Leave a Reply

Your email address will not be published.